Ženska z roko nad moškega

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Trebanjski policisti so včeraj zaradi nasilja v družini pridržali žensko. Izdali so ji prepoved približevanja. Svojega partnerja je pretepala že dalj časa.
Oglej si celoten članek

Trebanjski policisti so bili popoldne obveščeni o nasilju v družini v okolici Trebnjega. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je 35-letna osumljenka grozila zunajzakonskemu partnerju, ga fizično napadla in poškodovala. Žrtev so oskrbeli v zdravstvenem domu.

Policisti so še ugotovili, da osumljenka že več let izvaja fizično in psihično nasilje nad partnerjem. Zaradi razlogov za sum, da bo ogrozila njegovo življenje in osebno varnost, so ji izrekli ukrep prepovedi približevanja. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Osumljenko bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.