Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Ženska z roko nad moškega

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Trebanjski policisti so včeraj zaradi nasilja v družini pridržali žensko. Izdali so ji prepoved približevanja. Svojega partnerja je pretepala že dalj časa.

Trebanjski policisti so bili popoldne obveščeni o nasilju v družini v okolici Trebnjega. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je 35-letna osumljenka grozila zunajzakonskemu partnerju, ga fizično napadla in poškodovala. Žrtev so oskrbeli v zdravstvenem domu.

Policisti so še ugotovili, da osumljenka že več let izvaja fizično in psihično nasilje nad partnerjem. Zaradi razlogov za sum, da bo ogrozila njegovo življenje in osebno varnost, so ji izrekli ukrep prepovedi približevanja. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Osumljenko bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.