Ženski povozil roko in odpeljal, ne da bi ustavil

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ko je pobirala ključe, ki so ji padli na tla, jo je po levi roki povozil neznani voznik. Policija išče voznika, ki je po nesreči odpeljal.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica iščejo voznika avtomobila, ki je bil udeležen v prometni nesreči na lokalni cesti Leskovec – Črešnjevec.

Nesreča se je zgodila danes zjutraj ob 6.50 na omenjeni lokalni cesti, v neposredni bližini naslova Leskovec 74a. Do prometne nesreče je prišlo, ko je oškodovanka s tal pobirala padle ključe. Neznani voznik jo je ob tem povozil po levi roki v trenutku, ko se je v predelu bankine oprla nanjo. Neznani voznik, neznanega osebnega avtomobila, karavanske izvedbe, sive barve, je po prometni nesreči odpeljal v smeri Črešnjevca, ne da bi počakal na kraju. 

Peška je v nesreči utrpela lahko telesno poškodbo. 

Policija zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosi vse očividce in voznika osebnega avtomobila, da se zglasijo na Policijski postaji Slovenska Bistrica (Kolodvorska 21/B, Slovenska Bistrica), oziroma pokličejo na telefonsko številko 02 8432900 ali na telefonsko številko 113.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.