Slovenija > Črna kronika
1903 ogledov

Ženski povozil roko in odpeljal, ne da bi ustavil

rešilec Saša Despot
Ko je pobirala ključe, ki so ji padli na tla, jo je po levi roki povozil neznani voznik. Policija išče voznika, ki je po nesreči odpeljal.

Policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica iščejo voznika avtomobila, ki je bil udeležen v prometni nesreči na lokalni cesti Leskovec – Črešnjevec.

Nesreča se je zgodila danes zjutraj ob 6.50 na omenjeni lokalni cesti, v neposredni bližini naslova Leskovec 74a. Do prometne nesreče je prišlo, ko je oškodovanka s tal pobirala padle ključe. Neznani voznik jo je ob tem povozil po levi roki v trenutku, ko se je v predelu bankine oprla nanjo. Neznani voznik, neznanega osebnega avtomobila, karavanske izvedbe, sive barve, je po prometni nesreči odpeljal v smeri Črešnjevca, ne da bi počakal na kraju. 

Peška je v nesreči utrpela lahko telesno poškodbo. 

Policija zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosi vse očividce in voznika osebnega avtomobila, da se zglasijo na Policijski postaji Slovenska Bistrica (Kolodvorska 21/B, Slovenska Bistrica), oziroma pokličejo na telefonsko številko 02 8432900 ali na telefonsko številko 113.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.