Žerjav dopušča politični motiv vloma

Foto: Saša Despot Razbit avtomobil Radovana Žerjava Foto: Saša Despot Razbit avtomobil Radovana Žerjava Foto: Saša Despot Razbit avtomobil Radovana Žerjava
Vlom naj ne bi bil politično motiviran. Policija ozadje preiskuje. Žerjav zgrožen.
Oglej si celoten članek

Vlom v avtomobil predsednika SLS Radovana Žerjava preiskuje tudi policija. Zaenkrat naj ne bi bil politično motiviran. Šlo naj bi za navaden vlom, so pojasnili na ljubljanski policijski upravi.

Na Policijski upravi Ljubljana so za nam že sinoči potrdili, da so so dobili prijavo in obravnavali vlom v osebni avtomobil, obvestila o dogodku pa še zbirajo.

Kot smo pisali včeraj,
so neznani storilci razbili steklo na Žerjavovem avtomobilu in iz njega odtujili nekaj predmetov in gotovine.

Žerjav je glede vloma na socialnem omrežju Twitter zapisal: "Nisem zaskrbljen, če gre za rop, ki se lahko zgodi vsakemu od nas. Sem pa zaskrbljen, če gre za politično motiviran rop kot posledico politične nestrpnosti do nekoga, ki politično razmišlja drugače kot on sam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 10:34 9. Januar 2012.

    A niso imeli Kitajci nekoč ene modele imenovane-BANDA ŠTIRIH-?

  • 16:30 8. Januar 2012.

    Žurnalček sem mnogo starejši od tebe in se ne vtikaj v zadeve, ki jih ne poznaš. Za goske ni seno. …

  • 15:09 8. Januar 2012.

    ja nevem zakaj je sploh pustil denarnico v avtu, a zato da bodo drugi plačali račun?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.