Slovenija
15 ogledov

Žerjav dopušča politični motiv vloma

Razbit BMW Radovana Žerjava
1/3
B. G.
Vlom naj ne bi bil politično motiviran. Policija ozadje preiskuje. Žerjav zgrožen.

Vlom v avtomobil predsednika SLS Radovana Žerjava preiskuje tudi policija. Zaenkrat naj ne bi bil politično motiviran. Šlo naj bi za navaden vlom, so pojasnili na ljubljanski policijski upravi.

Na Policijski upravi Ljubljana so za nam že sinoči potrdili, da so so dobili prijavo in obravnavali vlom v osebni avtomobil, obvestila o dogodku pa še zbirajo.

Kot smo pisali včeraj,
so neznani storilci razbili steklo na Žerjavovem avtomobilu in iz njega odtujili nekaj predmetov in gotovine.

Žerjav je glede vloma na socialnem omrežju Twitter zapisal: "Nisem zaskrbljen, če gre za rop, ki se lahko zgodi vsakemu od nas. Sem pa zaskrbljen, če gre za politično motiviran rop kot posledico politične nestrpnosti do nekoga, ki politično razmišlja drugače kot on sam."

Komentarjev 12
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:34 09.januar 2012.

    A niso imeli Kitajci nekoč ene modele imenovane-BANDA ŠTIRIH-?

  • mirko 16:30 08.januar 2012.

    Žurnalček sem mnogo starejši od tebe in se ne vtikaj v zadeve, ki jih ne poznaš. Za goske ni seno. V prejšnjem režimu nikoli nisem bil preganjan ali zaprt, sem pa zasedal visoke funkcije v gospodarstvu in v politiki in ...prikaži večin dobro vem kaj se je dogajalo včasih in tudi kaj se dogaja danes. Ena sama velika svinjarija ! Ti pa odrasti in si še nabiraj izkušnje vrealnem življenju in ne piši bedarij po forumih samo zato ker misliš da si na pravi strani in da je vse kar se ti dozdeva resnica.

  • Realist 15:09 08.januar 2012.

    ja nevem zakaj je sploh pustil denarnico v avtu, a zato da bodo drugi plačali račun?!