Žerjavica vnela posodo, zgorelo ostrešje

Foto: Shutterstock Slika je simbolična.
Foto: Shutterstock Slika je simbolična.
V požaru na Ptuju je zgorelo ostrešje gospodarskega poslopja. Škode je za okoli 8.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Požar je izbruhnil včeraj okoli 14. ure na gospodarskem poslopju na Čufarjevi ulici na Ptuju. V požaru je zgorelo ostrešje, požar pa so pogasili gasilci. 

Policisti so ugotovili, da je lastnica poslopja eno popoldne pred požarom v plastično posodo odložila pepel iz peči. Posodo je v hodniku gospodarskega poslopja postavila na zložene pnevmatike, dračje in drva. Ker peč ne izgoreva dobro, so bili v pepelu tudi večji nezgoreli deli lesa in žerjavica, ki je najprej vnela plastično posodo, nato pa še pnevmatike in dračje. Ogenj se je od tam razširil na ostrešje.

Nastalo je za okoli 8.000 evrov škode. Policisti bodo o požaru podali poročilo pristojnemu tožilstvu.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.