Žganjekuha se je končala s smrtjo

Foto: Žurnal24 (Foto: Barbara Bradač)
Med kuhanjem žganja sta se 80-letni oče in 49-letni sin sprla. Prepir se je končal z umorom.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, je včeraj v popoldanskih urah v Grajeni pri Ptuju prišlo do umora. Mariborske policiste je včeraj popoldne dežurna zdravnica obvestila, da je v Grajeni sin s sekiro ubil očeta.

Policisti so na kraju dogodka našli pokojnega 80-letnega moškega. Na podlagi zbranih obvestil so ugotovili, da sta v popoldanskem času 49-letni sin in 80-letni oče v garaži v prizidku hiše kuhala žganje. Medtem je med njima prišlo do spora, v katerem je sin s sekiro ubil očeta. Sin je po dogodku poskušal storiti samomor. Odpeljan je bil v bolniščnico na Ptuju, kjer mu je bila nudena zdravniška pomoč, kasneje pa je bilo zoper njega odrejeno 48-urno pridržanje.

Po pridržanju ga bodo privedli k preiskovalnem sodniku. Za umor je zagrožena kazen zapora najmanj 15 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.