Zimske serenade za mlade umetnike

Foto: Žurnal24 Zimske serenade predstavljajo tudi uvod v mesec kulture, ki ga bodo na GCC obele
V četrtek bodo dijaki Gimnazije Celje - Center pripravili že šeste Zimske serenade. Koncertni večer je namenjen mladim umetnikom, ki se ob šolanju ukvarjajo tudi z glasbo.
Oglej si celoten članek

V četrtek bo v Narodnem domu v Celju že šesti koncertni večer, namenjen mladim umetnikom – Zimske serenade.

Tudi letos bo organizator, to je Gimnazija Celje - Center (GCC), gostil nekdanje dijake, ki so se odločili za študij na področju glasbe. Ob več kot 50 glasbenikih, plesalcih in recitatorjih z GCC bodo tako na osrednjem celjskem odru nastopili tudi harfistka Ana Železnik, flavtist Luka Železnik in baritonist Mihael Strniša.

Nastopili bodo tudi trije šolski sestavi – Dekliški pevski zbor, Fantovska vokalna zasedba in instrumentalna zasedba The Šlager's. Za scensko podobo prireditve bodo poskrbeli dijaki programov predšolska vzgoja in umetniška gimnazija – likovna smer.

Na GCC se sicer v treh programih (splošna gimnazija, umetniška gimnazija – likovna smer in predšolska vzgoja) šola skoraj tisoč dijakov, ki se ukvarjajo s številnimi interesnimi dejavnostmi na kulturno-umetniškem področju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.