Zjutraj ponekod poledica

Foto: Bralec Sneg v Kamniku Foto: Bralec Sneg v Koroški Beli Foto: Bralec Sneg v Koroški Beli Foto: Bralec Sneg v Koroški Beli
Sneži po večjem delu Slovenije. Po večjem delu države vremenoslovci napovedujejo petcentimetrsko snežno odejo, le v višjih predelih bo debelejša. Zjutraj brez skrbi v službo.
Oglej si celoten članek

Napovedi so se uresničile, saj je po oktobrskem sneženju čas za drugo konkretnejšo pošiljko snega izpod neba. Ker so tla po nižinah topla, se bo sneg tam kasneje pričel oprijemati cestišča.

Sneženje je zajelo večji del države. Najmanj snega naj bi zapadlo v Prekmurju, v višjih predelih države pa pričakujejo kakih deset centimetrov snega.

Po besedah dežurnega prognostika Braneta Gregorčiča na Agenciji RS za okolje bo sneženje v drugi polovici noči povsod ponehalo, sledila bo hitra razjasnitev. Ker bodo temperature zjutraj padle pod ledišče, se utegne kje pojavljati poledica. Jutranje temperature bodo od -6 do -1, v alpskih dolinah bo živo srebro padlo do -10. Zjutraj se bo ponekod pojavljala megla, dan pa bo sončen s temperaturami od 0 do 5 stopinj, na Primorskem do 10.

Ponovno se bo pooblačilo v torek, padavine bodo tekom dneva zajele vso državo. Zaradi jugovzhodnika bo najprej deževalo, v noči na sredo pa snežilo. Pričakuje se podobna količina snega kot danes. V sredo čez dan se bo znova zjasnilo.

POŠLJITE NAM VAŠE FOTOGRAFIJE VREMENA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:57 2. December 2012.

    26.člen URS, ( pravica do povračila škode)<br />Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.