Zletel s ceste in silovito trčil v drevesi

Foto: PGD Dolnji Logatec avto nesreča pgd dolnji logatec Foto: PGD Dolnji Logatec nesreča avto pgd dolnji logatec Foto: PGD Dolnji Logatec nesreča avto pgd dolnji logatec
Voznik je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zletel s ceste.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila nekaj pred 20. uro v nedeljo zvečer pri Logatcu. Voznik je vozil iz smeri Logatca proti Petkovcu. Ko je pripeljal na odsek ceste, kje vozišče regionalne ceste poteka v dolg desni pregledni ovinek, je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in zapeljal v levo na travnato površino. 

Tam je trčil v cestni smernik, od kjer je vozilo zdrselo naprej po travnati nabrežini in preko gozdne poseke v gozd, kjer je silovito trčilo v drevesi. Gasilci PGD Dolnji Logatec so morali s tehničnim posegom rešiti eno osebo, ki je bila ukleščena v vozilu.

Poškodovanega voznika so odpeljali v ljubljanski klinični center, kjer so opravili strokovni pregled, s katerim so ugotavljali prisotnost alkohola med vožnjo. Ugotovili so tudi, da med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom.

V vozilu je bil tudi potnik, ki je prav tako utrpel poškodbe in bil s kraja odpeljan v bolnišnico. Tudi zanj je bilo ugotovljeno, da med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Po zaključku bo zoper voznika sledil ustrezen ukrep. 

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:48 14. November 2018.

    Lahko bi komisija za VCP ustanovila nagrado OSKAR ,za najboljši umetniški vtis in sestavo pri nesrečah ! Tale dobi za …

  • 09:58 12. November 2018.

    Ugotavljali so prisotnost alkohola ??????? In koje pizde lepe matere so ugotovili , razen tega , da vi z drugim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.