Zletel s ceste v betonski most

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V Ljubljani se je včeraj zvečer smrtno ponesrečil 44-letni voznik.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj minut čez osmo je na Cesti na Ključ v Ljubljani prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom. 

Voznik je vozil iz smeri Ceste Dolomitskega odreda proti Tržaški cesti. Med vožnjo je zapeljal v desno preko makadamske bankine na travnato brežino, kjer je trčil v betonski mostiček. Avtomobil se je nato prevrnil v obcestni jarek in obstal na desnem boku, so sporočili z generalne policijske uprave. 

Na portalu uprave za zaščito in reševanje poročajo, da so do prihoda gasilcev Gasilske brigade Ljubljana mimoidoči voznika rešili iz vozila in pričeli z oživljanjem, a je 44-letnik kljub temu umrl. 

Gasilci so odklopili akumulator, namestili pivnike v potok in ga razmastili ter po prihodu policije nudili pomoč pri razsvetlitvi kraja nesreče.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.