Zlomil nogo, da bi tihotapil kokain

Foto: Žurnal24 Mavec, s katerim je obdal zlomljeno nogo, je bil narejen iz kokaina.
Španska policija je aretirala 66-letnega Čilenca, ki je poskušal pretihotapiti kokain tako, da je iz njega naredil mavec, s katerim si je obložil namerno zlomljeno nogo.
Oglej si celoten članek

Prijeli so ga na letališču El Prat v Barceloni, potem ko je priletel iz Santiaga v Čilu. Na mavec so policisti postali pozorni potem, ko so kokain našli v njegovi prtljagi, v paketu šestih pločevink piva in v aluminijastih nogah prenosnih stolov. Policija domneva, da si je nogo zlomil namerno, da ne bi bil sumljiv ob morebitnem rentgenskem pregledu. Skupno je policija pri moškem z mavcem zasegla skoraj pet kilogramov kokaina. Osumljenca pa so prepeljali v bolnišnico, kjer bodo primerno oskrbeli nogo.

Preko Španije poteka glavna kokainska pot iz Latinske Amerike v Evropo, zato so letališki delavci posebej pozorni na potnike, ki v Španijo priletijo in Peruja, Kolumbije in Čila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.