Zlorabil 50 otrok

Foto: Žurnal24 Kot so sporočili s sodišča v Amsterdamu, je osumljeni sam priznal, da je spolno
Policija je odkrila, da je 27-letnik, zaposlen v najmanj dveh vrtcih, spolno zlorabil okoli 50 otrok, starih do štiri leta. Najbolj grozljivo je dejstvo, da je bil mladenič honorarno zaposlen kot varuška.
Oglej si celoten članek

Sedemindvajsetletnik je del svojih dejanj priznal policiji, prijet pa je bil po tem, ko so ameriški organi objavili fotografijo žrtve ter obenem zaprosili za pomoč evropske oblasti, še posebno nizozemske, je na tiskovni konferenci zatrdil župan Amsterdama. Ameriški preiskovalci so bili namreč prepričani, da je bila slika posneta prav na Nizozemskem.

Isti dan, ko je policija identificirala žrtev, je bil aretiran tudi napadalec. V podrobni preiskavi so na njegovem osebnem računalniku odkrili grozljive fotografije zlorabljenih otrok. Policija imena moškega ni objavila, medtem ko so sliko posredovali vsem medijem, da bi tako odkrili morebitne še neodkrite žrtve spolnega izprijenca. Obstaja sum, da je teh še mnogo več.

Osumljenec, po rodu iz Latvije, je bil v otroškem vrtcu v Amsterdamu zaposlen od februarja 2007 do januarja letos. Zaradi suma posedovanja otroške pornografije je v priporu tudi njegova 37-letna soproga, ki pa za zdaj ni osumljena spolnih zlorab.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.