Znana identiteta moškega iz kanala Drave

Foto: Fotosmedija
Foto: Fotosmedija
Po deljenju fotografije v medijih je analiza DNK potrdila identiteto moškega, ki so ga našli prejšnji teden pri HE Zlatoličje.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Maribor so danes ugotovili identiteto pokojnega moškega, ki so ga 2. avgusta pri Hidroelektrarni Zlatoličje izvlekli iz kanala reke Drave.

Fotografijo sta v medijih opazila tudi zakonca iz območja PU Maribor, ki sta menila, da bi to lahko bil njun 39-letni sin, s katerim dve leti nista imela stikov. Njegova identiteta je bila nato potrjena z analizo DNK, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Policisti so namreč za pomoč pri ugotovitvi identitete moškega zaprosili javnost. Na podlagi objav v medijih in na družbenih omrežjih so prejeli veliko obvestil, kdo bi lahko bil pokojni moški na fotografiji. Vsa obvestila so skrbno preverili, vendar do danes nobeno ni prineslo rezultatov. V kriminalistični preiskavi tujo krivdo za smrt niso ugotovili, zato bodo pristojnemu tožilstvu podali poročilo.

''Ker ni več razlogov za objavo fotografije v medijih in na družbenih omrežjih, prosimo, da jo odstranite,'' so še zapisali iz PU Maribor.

Vas zanima najaktualnejša kronika? Najdete jo v rubriki črna kronika.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.