Slovenija
1161 ogledov

Znana identiteta moškega iz kanala Drave

Zlatoličje Fotosmedija
Po deljenju fotografije v medijih je analiza DNK potrdila identiteto moškega, ki so ga našli prejšnji teden pri HE Zlatoličje.

Policisti PU Maribor so danes ugotovili identiteto pokojnega moškega, ki so ga 2. avgusta pri Hidroelektrarni Zlatoličje izvlekli iz kanala reke Drave.

Fotografijo sta v medijih opazila tudi zakonca iz območja PU Maribor, ki sta menila, da bi to lahko bil njun 39-letni sin, s katerim dve leti nista imela stikov. Njegova identiteta je bila nato potrjena z analizo DNK, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Policisti so namreč za pomoč pri ugotovitvi identitete moškega zaprosili javnost. Na podlagi objav v medijih in na družbenih omrežjih so prejeli veliko obvestil, kdo bi lahko bil pokojni moški na fotografiji. Vsa obvestila so skrbno preverili, vendar do danes nobeno ni prineslo rezultatov. V kriminalistični preiskavi tujo krivdo za smrt niso ugotovili, zato bodo pristojnemu tožilstvu podali poročilo.

''Ker ni več razlogov za objavo fotografije v medijih in na družbenih omrežjih, prosimo, da jo odstranite,'' so še zapisali iz PU Maribor.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.