Huda nesreča: dva mrtva, dva v kritičnem stanju

Foto: PGD Slovenj Gradec huda prometna nesreča Foto: 112 Ptuj Facebook prometna nesreča
Policija sporočila nove informacije o hudi prometni nesreči na ljubljanski obvoznici.
Oglej si celoten članek

Na ljubljanski obvoznici pred izvozom Bizovik v smeri Malenc se je nekaj pred 12. uro zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženih pet osebnih vozil slovenskih registrskih oznak. Dve osebi sta na kraju umrli, dve osebi sta bili huje telesno poškodovani in je njuno življenje ogroženo, tri osebe pa so bile lažje poškodovane.  

"Po do sedaj zbranih obvestilih je 86-letni voznik pripeljal po obvoznici iz smeri Zadobrove proti Zaloški cesti. Med izvozom in uvozom na Zaloško cesto je ustavil na odstavnem pasu, nato pa polkrožno obrnil in zapeljal v nasprotno smer po prehitevalnem pasu ter čelno trčil v vozilo, ki je pripeljalo nasproti. 86-letni voznik je na kraju umrl, prav tako je umrla 62- letna potnica v udeleženem vozilu. Huje sta bila poškodovana potnica v vozilu 86-letnika in udeleženi voznik. V vozilo 86-letnika so nato trčila še ostala tri vozila, trije udeleženci iz teh vozil pa so bili pri tem lažje poškodovani," so sporočili s PU Ljubljana. 

Zaradi nesreče je bila obvoznica od razcepa Zadobrova v smeri Malenc zaprta do 16.30. Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah nesreče in bo o ugotovitvah obvestilo pristojno državno tožilstvo. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 08:05 24. Oktober 2022.

    Ja sosed star preko 90 že,možakar je fejst ,ampak na cesti je pa živa groza,to spelje na križišču kar po …

  • 08:04 24. Oktober 2022.

    Nihče ne omenja nadzora na AC saj so kupili dirkalnike in obljubljali nadzor ter dodatna varovala za vožnjo v nasprotni …

  • 07:14 24. Oktober 2022.

    Se je za fprašat, če nista šla skupaj v prostovoljno v smrt( starci to delajo, ko pridejo od zdravnika, se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.