Slovenija, še naprej izvrstni podatki

Foto: Epa
Foto: Epa
V torek so opravili 981 testov na okužbo z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Podatki, objavljeni na spletni strani vlade, kažejo, da se je število okuženih z novim koronavirusom povečalo za 1. V Sloveniji je tako potrjeno okuženih 1468 oseb. 

V bolnišnicah je še 23 ljudi, eno osebo so izpustili v domačo oskrbo. Štiri osebe so še vedno na oddelku intenzivne nege, kar je ena oseba manj kot dan pred tem.

Sprva so sporočili, da za posledicami bolezni covid-19 včeraj ni umrl nihče, kasneje pa so podatek popravili. Včeraj so zabeležili eno smrtno žrtev.. Od kar je bil v Sloveniji zabeležen prvi potrjeni primer, je za posledicami covida-19 umrlo 105 oseb. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:17 20. Maj 2020.

    Avtorja članka zelo matrajo časi - ne ve kaj je sedanjik in kaj preteklik! Zapisano v čalnaku "V Sloveniji je …

  • 11:18 20. Maj 2020.

    Pričakujem, da bo konec meseca, ko uradno nastopi konec epidemije, konec nošenja mask in ostalih omejevalnih ukrepov, ker ob dejanski …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.