Slovenija
3692 ogledov

Slovenija, še naprej izvrstni podatki

Koronavirus v Franciji Epa
V torek so opravili 981 testov na okužbo z novim koronavirusom.

Podatki, objavljeni na spletni strani vlade, kažejo, da se je število okuženih z novim koronavirusom povečalo za 1. V Sloveniji je tako potrjeno okuženih 1468 oseb. 

V bolnišnicah je še 23 ljudi, eno osebo so izpustili v domačo oskrbo. Štiri osebe so še vedno na oddelku intenzivne nege, kar je ena oseba manj kot dan pred tem.

Sprva so sporočili, da za posledicami bolezni covid-19 včeraj ni umrl nihče, kasneje pa so podatek popravili. Včeraj so zabeležili eno smrtno žrtev.. Od kar je bil v Sloveniji zabeležen prvi potrjeni primer, je za posledicami covida-19 umrlo 105 oseb. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 5
  • francl12 15:17 20.maj 2020.

    Avtorja članka zelo matrajo časi - ne ve kaj je sedanjik in kaj preteklik! Zapisano v čalnaku "V Sloveniji je tako potrjeno okuženih 1468 oseb" NE DRŽI. Pravilno je: V Sloveniji je tako potrjeno, da je bilo okuženih 1468 oseb. ...prikaži več Veliko oseb je do sedaj že ozdravelo in niso več prenašalci virusa. AMPAK TI NOVINARČKI Z VLADO NA ČELU IMATE RADI ZAVAJANJE IN STRAŠENJE LJUDI! Ta janšistično fašitična vlada je popolnoma uničila gospodarstvo! Kdo bo sedaj nastradal - je boga raja.

  • onyxx 11:18 20.maj 2020.

    Pričakujem, da bo konec meseca, ko uradno nastopi konec epidemije, konec nošenja mask in ostalih omejevalnih ukrepov, ker ob dejanski epidemiološki sliki predstavljajo kršitev človekovih pravic in svoboščin