Znano, koga bo SDS postavila proti Jankoviću na volitvah

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V SDS za župansko mesto kandidirajo eno svojih najbolj vidnih imen.
Oglej si celoten članek

Anže Logar in stranka SDS sta prek socialnih omrežij danes napovedala boj za župansko mesto v Ljubljani. Logar bo tako protikandidat sedanjega župana Zorana Jankovića, ki je že pred dnevi napovedal vnovično kandidaturo na bližajočih se lokalnih volitvah. 

Logar je ob napovedi kandidature zapisal: "Na lotu lahko zadeneš samo, če kupiš srečko. Ljubljano imaš priložnost izboljšati samo, če kandidiraš za župana. Torej kandidiram ..." Ob tem je naštel več problemov, ki da jih Janković ni bil sposoben rešiti in zato potrebujejo novega človeka na čelu prestolnice.

Logar je bil zadnjih osem let ljubljanski svetnik, je tudi poslanec in eden najtesnejših sodelavcev vodje SDS Janeza Janše. 

Poleg Jankovića in Logarja je kandidaturo napovedal tudi Smiljan Mekicar iz stranke Dobra država.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 12:20 2. Oktober 2018.

    Kaj pa tvoj šiptar IY

  • 08:16 1. Oktober 2018.

    v vsaki pravni drzavi bi zdajsnji zupan z.j. ze zdavnaj sedel za zapahi tako pa se norcuje iz pravosodja saj …

  • 08:00 1. Oktober 2018.

    kot "pravna država" ne bi smeli dovoliti, da zavzema tak položaj nekdo, ki je bil že večkrat na žalost le …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.