Slovenija
5218 ogledov

Znano, koga bo SDS postavila proti Jankoviću na volitvah

Anže Logar, Branko Zorman Saša Despot
V SDS za župansko mesto kandidirajo eno svojih najbolj vidnih imen.

Anže Logar in stranka SDS sta prek socialnih omrežij danes napovedala boj za župansko mesto v Ljubljani. Logar bo tako protikandidat sedanjega župana Zorana Jankovića, ki je že pred dnevi napovedal vnovično kandidaturo na bližajočih se lokalnih volitvah. 

Logar je ob napovedi kandidature zapisal: "Na lotu lahko zadeneš samo, če kupiš srečko. Ljubljano imaš priložnost izboljšati samo, če kandidiraš za župana. Torej kandidiram ..." Ob tem je naštel več problemov, ki da jih Janković ni bil sposoben rešiti in zato potrebujejo novega človeka na čelu prestolnice.

Logar je bil zadnjih osem let ljubljanski svetnik, je tudi poslanec in eden najtesnejših sodelavcev vodje SDS Janeza Janše. 

Poleg Jankovića in Logarja je kandidaturo napovedal tudi Smiljan Mekicar iz stranke Dobra država.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 15
  • dragec 12:20 02.oktober 2018.

    Kaj pa tvoj šiptar IY

  • nostradamus 08:16 01.oktober 2018.

    v vsaki pravni drzavi bi zdajsnji zupan z.j. ze zdavnaj sedel za zapahi tako pa se norcuje iz pravosodja saj dobro ve da ima pokrit hrbet nalijmo si cistega vina ja v ljubljani se je delalo in je tudi bilo ...prikaži večo narejeno marsikaj a ljubljana ni samo strogi center in nabrezje ljubljanice morda bi se pogledalo mesto kot celoto luknjaste ceste,kanalizacija..........no tu pa ni vec turistov mar ne?

  • miki1234 08:00 01.oktober 2018.

    kot "pravna država" ne bi smeli dovoliti, da zavzema tak položaj nekdo, ki je bil že večkrat na žalost le osumljen korupcije...