Žnidaršič naj bi novačil kolege

Foto: Žurnal24 "Magajna je kršil dogovor in se pogovarjal mimo naju, kot da midva ne bi imela n
Franc Žnidaršič, ki je včeraj izstopil iz DeSUS-a, naj bi nekdanje kolege in druge vabil v svojo novo stranko. Rezman dvomi, da bi Žnidaršič resnično novačil v nekdanji stranki.
Oglej si celoten članek

Neuradno smo izvedeli, da naj bi Žnidaršič pisno vabil nezadovoljne člane stranke upokojencev, da se mu pridružijo.

"S Francem Žnidaršičem si deliva pisarno. Ve, da sem nestrankarski človek, tudi v DeSUS-u nisem bil član. Omenil mi je, zgolj kot opcijo, da bi ustanovil svojo stranko, in si zaželel mojega sodelovanja," nam je pojasnil poslanec Vili Rezman, ki je skupaj z Žnidaršičem izstopil iz poslanske skupine DeSUS, zdaj pa delujeta kot nepovezana poslanca.

Sodelovati je pripravljen, čeprav ne kot član. Pravi, da sta imela z Žnidaršičem možnost poslansko skupino ustanoviti že tedaj, ko sta izstopila iz DeSUS-a, pa se za to možnost nista odločila. Rezman je prepričan, da Žnidaršič v novo stranko ne bi vabil poslancev,še najmanj pa svoje bivše kolege iz DeSUS-a. Dejal je: "Zagotovim vam lahko, da tega ne bi poskusil. Če pa bi se to zgodilo, bi bilo to zame res presenečenje. In presenetilo bi me, da bi mi to zamolčal." Danes je v občinski pisarni v Rušah in kakršnekoli Žnidaršičeve pošte, ki naj bi jo dobili poslanci, ni videl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.