Slovenija
2 ogledov

Žnidaršič naj bi novačil kolege

"Magajna je kršil dogovor in se pogovarjal mimo naju, kot da midva ne bi imela n Žurnal24 main
Franc Žnidaršič, ki je včeraj izstopil iz DeSUS-a, naj bi nekdanje kolege in druge vabil v svojo novo stranko. Rezman dvomi, da bi Žnidaršič resnično novačil v nekdanji stranki.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi Žnidaršič pisno vabil nezadovoljne člane stranke upokojencev, da se mu pridružijo.

"S Francem Žnidaršičem si deliva pisarno. Ve, da sem nestrankarski človek, tudi v DeSUS-u nisem bil član. Omenil mi je, zgolj kot opcijo, da bi ustanovil svojo stranko, in si zaželel mojega sodelovanja," nam je pojasnil poslanec Vili Rezman, ki je skupaj z Žnidaršičem izstopil iz poslanske skupine DeSUS, zdaj pa delujeta kot nepovezana poslanca.

Sodelovati je pripravljen, čeprav ne kot član. Pravi, da sta imela z Žnidaršičem možnost poslansko skupino ustanoviti že tedaj, ko sta izstopila iz DeSUS-a, pa se za to možnost nista odločila. Rezman je prepričan, da Žnidaršič v novo stranko ne bi vabil poslancev,še najmanj pa svoje bivše kolege iz DeSUS-a. Dejal je: "Zagotovim vam lahko, da tega ne bi poskusil. Če pa bi se to zgodilo, bi bilo to zame res presenečenje. In presenetilo bi me, da bi mi to zamolčal." Danes je v občinski pisarni v Rušah in kakršnekoli Žnidaršičeve pošte, ki naj bi jo dobili poslanci, ni videl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.