Znova smrtna žrtev na cesti

Foto: Žurnal24 @Gregor Katič Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Žurnal24) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Slovenske ceste so znova terjale življenje. V prometni nesreči v Malih Braslovčah je umrlo mladoletno dekle, trije pa so v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči, ki se je zgodila okoli 8. ure zjutraj, je znova ugasnilo eno mlado življenje, tri osebe so huje ranjene.

Na območju celjske regije je letos v prometnih nesrečah umrlo že 18 ljudi, v enakem obdobju lani pa 24. V Sloveniji pa je to že 151. smrtna žrtev letos.

 

Umrla sopotnica
Umrla je mladoletna sopotnica v avtomobilu voznika, ki je po prvih podatkih povzročil prometno nesrečo.

Vzroke policija še preiskuje, znano pa je, da sta bila v avtomobilu 18-letnega povzročitelja še mladoletno dekle, ki je umrlo na kraju nesreče, in še 18-letni sopotonik.

Hudo ranjen je tudi 35-letni voznik drugega avtomobila, doma iz Slovenske Bistrice, medtem ko so voznik in sopotnika z mozirskega območja.

Čelno trčenje
Nesreča se je zgodila, ko je 18-letnik, ki je vozil iz smeri Letuša proti Parižljam, v Malih Braslovčah v levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v vozilo 35-letnika.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.