Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Znova smrtna žrtev na cesti

@Gregor Katič
1/16
Žurnal24 main
Slovenske ceste so znova terjale življenje. V prometni nesreči v Malih Braslovčah je umrlo mladoletno dekle, trije pa so v bolnišnici.

V prometni nesreči, ki se je zgodila okoli 8. ure zjutraj, je znova ugasnilo eno mlado življenje, tri osebe so huje ranjene.

Na območju celjske regije je letos v prometnih nesrečah umrlo že 18 ljudi, v enakem obdobju lani pa 24. V Sloveniji pa je to že 151. smrtna žrtev letos.

 

Umrla sopotnica
Umrla je mladoletna sopotnica v avtomobilu voznika, ki je po prvih podatkih povzročil prometno nesrečo.

Vzroke policija še preiskuje, znano pa je, da sta bila v avtomobilu 18-letnega povzročitelja še mladoletno dekle, ki je umrlo na kraju nesreče, in še 18-letni sopotonik.

Hudo ranjen je tudi 35-letni voznik drugega avtomobila, doma iz Slovenske Bistrice, medtem ko so voznik in sopotnika z mozirskega območja.

Čelno trčenje
Nesreča se je zgodila, ko je 18-letnik, ki je vozil iz smeri Letuša proti Parižljam, v Malih Braslovčah v levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v vozilo 35-letnika.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.