ZPM Maribor išče prostovoljce

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Potrebnih je kar 250 prostovoljcev.
Oglej si celoten članek

Prostovoljke in prostovoljci v Zvezi prijateljev mladine (ZPM) Maribor se v programe in dejavnosti vključujejo na različne načine. Nekateri v zvezi sodelujejo v programih, ki potekajo vse leto, spet drugi se dejavnosti udeležujejo samo v posameznih obdobjih. 

Največja potreba po prostovoljcih in prostovoljkah je predvsem med poletnimi počitnicami, ko pri ZPM izvajajo poletne počitniške programe za otroke in mladostnike na morju, v hribih in mestu. Objavili so že dva razpisa za vse, ki bi želeli sodelovali v njihovih počitniških programih.

Z razpisom za spremljevalce na letovanjih tako k sodelovanju vabijo vzgojitelje in športnorekreativne vzgojitelje, ki bi z otroci preživeli letovanje na morju v VIRC Poreč ali na Domu Miloša Zidanška na Pohorju.

Iščejo pa tudi prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih. Prijave bodo zbirali do 31. marca. Več informacij lahko poiščete na spletni strani Zpm-mb.si ali pokličete na 02/229 94 50 oziroma 040 433 511.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.