Slovenija
23 ogledov

ZPM Maribor išče prostovoljce

Otroci Shutterstock
Potrebnih je kar 250 prostovoljcev.

Prostovoljke in prostovoljci v Zvezi prijateljev mladine (ZPM) Maribor se v programe in dejavnosti vključujejo na različne načine. Nekateri v zvezi sodelujejo v programih, ki potekajo vse leto, spet drugi se dejavnosti udeležujejo samo v posameznih obdobjih. 

Največja potreba po prostovoljcih in prostovoljkah je predvsem med poletnimi počitnicami, ko pri ZPM izvajajo poletne počitniške programe za otroke in mladostnike na morju, v hribih in mestu. Objavili so že dva razpisa za vse, ki bi želeli sodelovali v njihovih počitniških programih.

Z razpisom za spremljevalce na letovanjih tako k sodelovanju vabijo vzgojitelje in športnorekreativne vzgojitelje, ki bi z otroci preživeli letovanje na morju v VIRC Poreč ali na Domu Miloša Zidanška na Pohorju.

Iščejo pa tudi prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih. Prijave bodo zbirali do 31. marca. Več informacij lahko poiščete na spletni strani Zpm-mb.si ali pokličete na 02/229 94 50 oziroma 040 433 511.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.