Župan spremenil zgodbo

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Župan Komende Tomaž Drolec je zanikal, da bi kadarkoli podkupoval državne uradnike ali na to pomislil.
Oglej si celoten članek

Zdaj župan trdi, da je lastnih 16 tisoč evrov dal petim fizičnim osebam, denacionalizacijskim upravičencem, zato da so lahko dobili soglasja in nadaljevali postopke za izgradnjo trgovine v centru Komenda. Vseskozi pa naj bi mu pomagali tudi lobisti, poroča Pop TV.

Prav tako je zanikal, da bi ga z Brankom Plešincem spoznal nekdanji premier Anton Rop. Plešinec naj bi pred petimi ali šestimi leti sam prišel k njemu. Kakršnokoli sodelovanje ali povezovanje zanika tudi Rop.

Razlikujeta pa se tudi zgodbi Drolca in Ropa o tem, kdaj sta se spoznala onadva. Drolec navaja, da se je z Ropom srečal leta 2002 na Brdu pri Kranju na LDS-ovem srečanju. Milana M. Cvikla in Ropa naj bi navdušil njegov predlog glede pokrajin, zato ga je Rop povabil na srečanje. Od takrat naj bi se z Ropom večkrat srečal in ga prosil za nasvet.

Rop medtem pravi, da sta se z Drolcem prvič srečala leta 2005 v poslanski skupini LDS. Ob tem je Rop dodal, da je župan sam zaprosil za sprejem pri njem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • jst
    22:58 4. September 2011.

    A je bilo kaj drugega za pričakovati?<br />Mislim da ne prav veliko. In tako v sloveniji še naprej vlada KORUPCIJA …

  • 20:38 4. September 2011.

    ...pokvarjenost mu že iz face žareva...sicer pa itak, da bi ga morali zapret!!!!

  • 20:32 4. September 2011.

    Ajoooooj što lažeššššš. Mislm a s normalen, cela slovenija je slišala tvoj govor da si podkupoval in kako ti je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.