Slovenija
42 ogledov

Župan spremenil zgodbo

Tomaž Drolec mediaspeed
Župan Komende Tomaž Drolec je zanikal, da bi kadarkoli podkupoval državne uradnike ali na to pomislil.

Zdaj župan trdi, da je lastnih 16 tisoč evrov dal petim fizičnim osebam, denacionalizacijskim upravičencem, zato da so lahko dobili soglasja in nadaljevali postopke za izgradnjo trgovine v centru Komenda. Vseskozi pa naj bi mu pomagali tudi lobisti, poroča Pop TV.

Prav tako je zanikal, da bi ga z Brankom Plešincem spoznal nekdanji premier Anton Rop. Plešinec naj bi pred petimi ali šestimi leti sam prišel k njemu. Kakršnokoli sodelovanje ali povezovanje zanika tudi Rop.

Razlikujeta pa se tudi zgodbi Drolca in Ropa o tem, kdaj sta se spoznala onadva. Drolec navaja, da se je z Ropom srečal leta 2002 na Brdu pri Kranju na LDS-ovem srečanju. Milana M. Cvikla in Ropa naj bi navdušil njegov predlog glede pokrajin, zato ga je Rop povabil na srečanje. Od takrat naj bi se z Ropom večkrat srečal in ga prosil za nasvet.

Rop medtem pravi, da sta se z Drolcem prvič srečala leta 2005 v poslanski skupini LDS. Ob tem je Rop dodal, da je župan sam zaprosil za sprejem pri njem.

Komentarjev 6
  • jst 22:58 04.september 2011.

    A je bilo kaj drugega za pričakovati?Mislim da ne prav veliko. In tako v sloveniji še naprej vlada KORUPCIJA se opravičujem povsem legalni posli z malce evrov za tiste žepe, ki že tako preveč imajo. Me pa zanima kaj ...prikaži več bi vse posneli če bi ta vikend prisluškovali njegovemu telefonu.

  • 1111 20:38 04.september 2011.

    ...pokvarjenost mu že iz face žareva...sicer pa itak, da bi ga morali zapret!!!!

  • allstarr111 20:32 04.september 2011.

    Ajoooooj što lažeššššš. Mislm a s normalen, cela slovenija je slišala tvoj govor da si podkupoval in kako ti je vseeno če greš v arest, zdej pa neki klobasaš. Povej ja zmešal se mi je ko so me odžagal on ...prikaži večn enega posla in nism dobil niti ficka, zato sem povedal da sem podkupoval, ampak zdej so me poklical in rekl da bom dobil svoj delež in je vse uredu. :) Proklet teleban zarukan