Zurnal24.si med trojico za viktorja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Naša spletna stran zurnal24.si je med tremi kandidati za viktorja popularnosti za spletno stran. Hvala vsem, ki ste glasovali za nas.
Oglej si celoten članek

Za našo stran je bilo lansko leto pomembno, saj smo 17. junija predstavili povsem prenovljeno podobo zurnal24.si. Kar je najpomembneje, podoba je nastala v sodelovanju z vami, našimi obiskovalci, ki ste povedali, kaj si želite. Tudi po predstavitvi prenovljene strani še naprej uvajamo manjše spremembe, da bi bila stran čim bolj prijazna do obiskovalcev.

Zmagovalec 17. marca

17. marca bo sicer znano, kdo je dobil največ glasov za viktorja popularnosti. Odločitev o zmagovalcu je v celoti v rokah publike, saj gre za viktorja popularnosti. V prvem krogu glasovanja so glasovalci najprej izbrali pet spletnih strani, ki so potem stopile v drugi, finalni krog glasovanja. Ta se je končal 29. februarja. Nominirani smo zurnal24.si, 24ur.com in siol.net.

Še enkrat hvala vsem, ki ste glasovali za nas. Vemo, da nismo popolni, se pa trudimo ;)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.