Slovenija
34 ogledov

Zurnal24.si med trojico za viktorja

viktorji Žurnal24 main
Naša spletna stran zurnal24.si je med tremi kandidati za viktorja popularnosti za spletno stran. Hvala vsem, ki ste glasovali za nas.

Za našo stran je bilo lansko leto pomembno, saj smo 17. junija predstavili povsem prenovljeno podobo zurnal24.si. Kar je najpomembneje, podoba je nastala v sodelovanju z vami, našimi obiskovalci, ki ste povedali, kaj si želite. Tudi po predstavitvi prenovljene strani še naprej uvajamo manjše spremembe, da bi bila stran čim bolj prijazna do obiskovalcev.

Zmagovalec 17. marca

17. marca bo sicer znano, kdo je dobil največ glasov za viktorja popularnosti. Odločitev o zmagovalcu je v celoti v rokah publike, saj gre za viktorja popularnosti. V prvem krogu glasovanja so glasovalci najprej izbrali pet spletnih strani, ki so potem stopile v drugi, finalni krog glasovanja. Ta se je končal 29. februarja. Nominirani smo zurnal24.si, 24ur.com in siol.net.

Še enkrat hvala vsem, ki ste glasovali za nas. Vemo, da nismo popolni, se pa trudimo ;)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.