Zurnal24.si vas lahko spremlja povsod

Foto: Žurnal24
Zurnal24.si se je pridružil družini portalov, ki uporabnikom Internet Explorerja s t. i. "izrezki" ponujajo lažji dostop do vsebin. Namestitev v vaš brskalnik zahteva le nekaj klikov.
Oglej si celoten članek

NAVODILA ZA NAMESTITEV S TREMI KLIKI

1. Odprite naslovnico portala zurnal24.si. Z miško se pomaknite čez slikovno navigacijo z novicami. Opazili boste, da se v zgodnjem levem kotu pojavi zelen kvadrat. Kliknite nanj.

 

 

2. Potrdite vprašanje, ki se pojavi. V vrstici z zaznamki se vam nato pojavi nov gumb, poimenovan "Žurnal24 - Naslovnica".

 

 

3. Ko boste brskali po spletu, lahko najnovejše in najpomembnejše novice enostavno pregledate tako, da kliknete na ta gumb v vrstici z zaznamki. Odprlo se vam bo majhno predogledno okno. S klikom si boste izbrano novico lahko prebrali v celoti.

 

 

Izrezek si na enak način v svoj Internet Explorer lahko dodate tudi na portalu vreme.net, tako da boste imeli vremensko napoved vedno pri roki!

Novost deluje le v brskalnikih Internet Explorer v različicah 8 in 9. Namestite si ju lahko tukaj: IE8 | IE9 (beta). Zavihek se vam bo osvežil vsakih 15 minut in vas na nove vsebine opozoril tako, da se bo besedilo okrepilo (bold).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.