Slovenija
51 ogledov

Zurnal24.si vas lahko spremlja povsod

Žurnal24 main
Zurnal24.si se je pridružil družini portalov, ki uporabnikom Internet Explorerja s t. i. "izrezki" ponujajo lažji dostop do vsebin. Namestitev v vaš brskalnik zahteva le nekaj klikov.

NAVODILA ZA NAMESTITEV S TREMI KLIKI

1. Odprite naslovnico portala zurnal24.si. Z miško se pomaknite čez slikovno navigacijo z novicami. Opazili boste, da se v zgodnjem levem kotu pojavi zelen kvadrat. Kliknite nanj.

 

 

2. Potrdite vprašanje, ki se pojavi. V vrstici z zaznamki se vam nato pojavi nov gumb, poimenovan "Žurnal24 - Naslovnica".

 

 

3. Ko boste brskali po spletu, lahko najnovejše in najpomembnejše novice enostavno pregledate tako, da kliknete na ta gumb v vrstici z zaznamki. Odprlo se vam bo majhno predogledno okno. S klikom si boste izbrano novico lahko prebrali v celoti.

 

 

Izrezek si na enak način v svoj Internet Explorer lahko dodate tudi na portalu vreme.net, tako da boste imeli vremensko napoved vedno pri roki!

Novost deluje le v brskalnikih Internet Explorer v različicah 8 in 9. Namestite si ju lahko tukaj: IE8 | IE9 (beta). Zavihek se vam bo osvežil vsakih 15 minut in vas na nove vsebine opozoril tako, da se bo besedilo okrepilo (bold).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.