Zvezali zlatarja in oropali zlatarno v Portorožu

Foto: Gregor Prebil Policija Foto: Gregor Prebil Policija Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Novice: Med tuširanjem jo je ubila elektrika
Po prvih podatkih gre za tri storilce, ki jih še iščejo.
Oglej si celoten članek

"Ob 15.46 smo bili obveščeni o ropu zlatarne v Portorožu," so sporočili s koprske policijske uprave. Po prvih podatkih gre za tri storilce. "Dva od njih sta vstopila v zlatarno (tretji je čakal zunaj), zagrozila lastniku in ga zvezala, zatem pa pobrala večjo količino zlatega nakita. Pobegnili so z osebnim avtomobilom Citroen C3 Picaso, ki pa je bil kasneje najden zapuščen ob kanalu Sv. Jerneja v Luciji," pravijo policisti. 

Opis storilcev:

1. moški, suhe postave, visok okoli 175 cm, s polovično plešo, rjavimi lasmi in brado. Oblečen je bil v belo majico s kratkimi rokavi in v kratke temno modre hlače do kolen, obut pa v športne copate.

2. moški, visok okoli 185 cm, čokate postave, s temnimi krajšmi lasmi in krajšo brado. Oblečen je bil v belo majico brez rokavov, z rdečo sliko na prsnem delu, kratke črne hlače.

3. moški, visok okoli 185 cm, suhe postave, oblečen v belo majico ter svetlo modre hlače. Imel je svetlo moder nahrbtnik.

Policisti intenzivno zbirajo informacije. Vse, ki bi vedeli kaj konkretnega o ropu, prosimo, da to čim prej sporočijo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:32 28. Avgust 2019.

    Povsod imajo kamere, a ta je pa ni imel? Čudno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.