Slovenija > Črna kronika
1774 ogledov

Zvezali zlatarja in oropali zlatarno v Portorožu

Policija
1/3
Gregor Prebil
Po prvih podatkih gre za tri storilce, ki jih še iščejo.

"Ob 15.46 smo bili obveščeni o ropu zlatarne v Portorožu," so sporočili s koprske policijske uprave. Po prvih podatkih gre za tri storilce. "Dva od njih sta vstopila v zlatarno (tretji je čakal zunaj), zagrozila lastniku in ga zvezala, zatem pa pobrala večjo količino zlatega nakita. Pobegnili so z osebnim avtomobilom Citroen C3 Picaso, ki pa je bil kasneje najden zapuščen ob kanalu Sv. Jerneja v Luciji," pravijo policisti. 

Opis storilcev:

1. moški, suhe postave, visok okoli 175 cm, s polovično plešo, rjavimi lasmi in brado. Oblečen je bil v belo majico s kratkimi rokavi in v kratke temno modre hlače do kolen, obut pa v športne copate.

2. moški, visok okoli 185 cm, čokate postave, s temnimi krajšmi lasmi in krajšo brado. Oblečen je bil v belo majico brez rokavov, z rdečo sliko na prsnem delu, kratke črne hlače.

3. moški, visok okoli 185 cm, suhe postave, oblečen v belo majico ter svetlo modre hlače. Imel je svetlo moder nahrbtnik.

Policisti intenzivno zbirajo informacije. Vse, ki bi vedeli kaj konkretnega o ropu, prosimo, da to čim prej sporočijo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar olor
    olor 11:32 28.avgust 2019.

    Povsod imajo kamere, a ta je pa ni imel? Čudno.