1318 Japoncev glasno zapelo Zdravljico!

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Na prizorišču olimpijskih iger so izvedli posebno akcijo.
Oglej si celoten članek

S pevskimi nastopi prav posebne vrste je več kot 1000 japonskih prostovoljcev na olimpijskih igrah v Tokiu povzročilo pravo senzacijo na spletu. Ker jih zaradi covida-19 na igrah ne potrebujejo več, so se brez odlašanja odločili zapeti himne vseh 204 sodelujočih držav in regij, tudi slovensko.

Na strani YouTube je tako zdaj mogoče videti 1318 prostovoljcev z njihovimi družinami in prijatelji, ki pojejo Zdravljico in himne preostalih sodelujočih držav na OI. S tem ne želijo razveseliti le športnikov, pač pa tudi vse navijače po svetu, ki so jim zaradi pandemije covida-19 prepovedali prihod na Japonsko.

Lestvica Tako kaže Sloveniji po kolajnah na prebivalca

"Svetu želimo povedati, da navijamo za športnike," so sporočili iz centra za prostovoljce pri fundaciji Nippon, ki je pobudo sprožil z zabavnim naslovom "Vpijte za enega".

Za prostovoljce na olimpijskih igrah, ki v teh dneh potekajo v Tokiu, in nato na paraolimpijskih igrah se je prijavilo približno 80.000 ljudi, a zaradi izključitve gledalcev s prizorišč športnih bojev nimajo toliko dela, kot bi ga imeli v običajnih razmerah. Ker so številni izjavili, da si želijo sodelovati na igrah, se je porodila ideja za ta projekt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:02 29. Julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno …

  • 15:02 29. Julij 2021.

    Ta članek me je vzpodbudil, da sem se sem registriral. Razumem, da novinarji ne prejemate plač, ker ni dohodkov. Razumem, …

  • 14:37 29. Julij 2021.

    Noro, noro dobro, ... nisem še slišal slovenskega zbora , ki bi tako lepo in srčno zapel to himno ... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.