"17 let? Star je več kot 37!"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Starost člana mlade ekipe Lazia Josepha Minale je v zadnjih dneh predmet številnih ugibanj.
Oglej si celoten članek


Senegalski nogometaš Joseph Minala je bil v prvo ekipo Lazia prvič vpoklican pretekli konec tedna, ko je sedel na klopi ob remiju na rimskem mestnem derbiju (0:0). Tekma je nogometaša spravila v središče pozornosti nogometne javnosti, hitro pa so se sprožila ugibanja o njegovi pravi starosti.

Klub in igralec vztrajata, da član "primavere" šteje šele 17 let, a sedaj so se javili viri iz njegove domovine, ki oporekajo trditvam sinjemodrih. "17 let? Šteje jih več kot 37," so povedali njegovi domnevni znanci za spletno stran Senego.com.

Klubi zahtevajo preglede

Lazio se je odzval in stopil v bran svojemu nogometašu. "Glede člankov o starosti in stanu Josepha Minale lahko zatrdimo, da so njegovi dokumenti, s katerimi je prišel v Rim, absolutno legitimni," so lanski pokalni prvaki Italije zapisali v izjavi za javnost.

Številni italijanski klubi so že zahtevali neodvisne zdravniške preglede, da bi se ugotovila dejanska starost Minale. Nogometaš je zaradi številnih žalitev in komentarjev že zaprl svoje profile na socialnih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.