Šport > Nogomet
42 ogledov

"17 let? Star je več kot 37!"

Joseph Minala Lazio Reševalni pas/Twitter
Starost člana mlade ekipe Lazia Josepha Minale je v zadnjih dneh predmet številnih ugibanj.


Senegalski nogometaš Joseph Minala je bil v prvo ekipo Lazia prvič vpoklican pretekli konec tedna, ko je sedel na klopi ob remiju na rimskem mestnem derbiju (0:0). Tekma je nogometaša spravila v središče pozornosti nogometne javnosti, hitro pa so se sprožila ugibanja o njegovi pravi starosti.

Klub in igralec vztrajata, da član "primavere" šteje šele 17 let, a sedaj so se javili viri iz njegove domovine, ki oporekajo trditvam sinjemodrih. "17 let? Šteje jih več kot 37," so povedali njegovi domnevni znanci za spletno stran Senego.com.

Klubi zahtevajo preglede

Lazio se je odzval in stopil v bran svojemu nogometašu. "Glede člankov o starosti in stanu Josepha Minale lahko zatrdimo, da so njegovi dokumenti, s katerimi je prišel v Rim, absolutno legitimni," so lanski pokalni prvaki Italije zapisali v izjavi za javnost.

Številni italijanski klubi so že zahtevali neodvisne zdravniške preglede, da bi se ugotovila dejanska starost Minale. Nogometaš je zaradi številnih žalitev in komentarjev že zaprl svoje profile na socialnih omrežjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.