50 milijonov za sabotažo Ronaldovega podaljšanja

Foto: EPA
Foto: EPA
Osrednji španski dnevnik je poročal o novi ofenzivi Manchester Uniteda v smeri zagotovitve uslug Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Osrednji španski dnevnik El País, ki se v primerjavi s športnimi dnevniki, kot sta Marca ali AS, precej manj ukvarja s špekulacijami glede nogometnih prestopov, je poročal o novem poskusu Manchester Uniteda, da na Old Trafford vrne Cristiana Ronalda.

Angleži naj bi bili Portugalcu prek različnih virov plačati 50 milijonov evrov, da ne podaljša pogodbe z madridskim Realom. Trenutna se mu izteče leta 2015 in tako bi Rdeči vragi že januarja 2015 z Ronaldom lahko sklenili dogovor, ki bi ga v naslednjem prestopnem roku brez odškodnine pripeljal nazaj v Manchester. Do sestanka med predstavniki nogometaša in angleških prvakov naj bi prišlo še ta teden.

Časa je še dovolj

Portugalec bi bil takrat star 30 let in bi z lahkoto oddelal še eno dolgoročno pogodbo. Tudi United bi plačal manj, kot bi moral odšteti sedaj, le da bo Cristiana dobil dve sezoni kasneje. V primeru, da bi najboljši strelec Reala dal jasno vedeti, da ne želi ostati v Madridu po letu 2015, pa bi bilo cena gotovo bolj sprejemljiva že naslednje poletje. 

Tudi Ronaldo bi z novimi milijoni kompenziral izostanek prihodka, ki bi se mu odrekel, če se ne odloči za novo, precej donosnejšo ponudbo Los Blancos. Portugalec še vedno ni podaljšal pogodbe s španskimi podprvaki. Pred tedni je informacije, da je povsem blizu podpisa, odločno demantiral z zapisom na družabnem omrežju. 

V igri tudi Rooney?

V preteklih dneh se je veliko govorilo tudi o menjavi Wayne Rooney - Cristiano Ronaldo, pri tem pa bi Angleži dodali še 70 milijonov evrov. Ronaldo naj bi resno razmišljal o vrnitvi na Old Trafford. Pri tem mu resen pomislek predstavlja upokojitev njegovega "nogometnega očeta" Sira Alexa Fergusona, ki ga je nadomestil David Moyes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.