66 aretiranih navijačev Lazia

Foto: Žurnal24 Spopad navijačev in varnostnika na sobotni tekmi med Romo in Juventusom
Italijanski policisti so v veliki proti-huliganski akciji aretirali 66 navijačev rimskega nogometnega kluba Lazio. Nekateri od njih so bili oboroženi z noži, mačetami in kiji.
Oglej si celoten članek

Policisti so Lazieve nogometaše ustavili na poti na prvenstveno tekmo proti Atalanti v Bergamu. Kasneje so jih izpustili, obtožnic proti njim pa še niso vložili. "Poskušali smo se izogniti najhujšemu," je povedal Lamberto Giannini, vodja italijanskih posebnih policijskih enot, ki so izvedle množično aretacijo.

Sicer pa so italijanski nogomet v zadnjem času močno pretresali številni nogometni izgredi. Najhuje je bilo februarja letos, ko je na prvoligaški nogometni tekmi v Catani umrl nek policaj. V znamenju neredov je minil tudi začetek tokratnega nedeljskega derbija med Genovo in Sampdorio, prav tako so se navijači in varnostniki spopadli na sobotni tekmi med Romo in Juventusom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.