"95 odstotkov prepričani, da bo Ronaldo zamenjal klub"

Foto: Epa cristiano ronaldo
Portugalski superzvezdnik odhaja iz Madrida.
Oglej si celoten članek

Po poročanjih naj bi bili pri Juventusu 95-odstotno prepričani, da bo Cristiano Ronaldo postal njihov član. "Nekateri viri, ki so zelo blizu torinskega kluba, so možnosti za prestop ocenili na 95 odstotkov. Nekoliko so še previdni, saj se bojijo tega, da Ronaldov agent Jorge Mendes še čaka na to, da bi zanetil vojno ponudb in v vse skupaj pritegnil še Manchester United in PSG," je zapisal Adrian Kajumba iz Daily Mirrorja.

Pri Juventusu verjamejo, da bo za nakup Ronalda, ki je v sporu s predsedniko Reala Florentinom Perezom, dovolj 100 milijonov evrov. Pri stari dami bodo Portugalcu ponudili letno plačo v višini 30 milijonov evrov, doslej je pri Realu na sezono pokasiral 'skromnih' 21 milijonov.

Tudi pri Marci so se razpisali o selitvi Ronalda k Juventusu, o njej pa so poročali tudi pri portugalskih A Boli in Recordu, pa tudi italijanskem športnem mediju La Gazzetta dello Sport.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.