Šport > Nogomet
6315 ogledov

"95 odstotkov prepričani, da bo Ronaldo zamenjal klub"

cristiano ronaldo Epa
Portugalski superzvezdnik odhaja iz Madrida.

Po poročanjih naj bi bili pri Juventusu 95-odstotno prepričani, da bo Cristiano Ronaldo postal njihov član. "Nekateri viri, ki so zelo blizu torinskega kluba, so možnosti za prestop ocenili na 95 odstotkov. Nekoliko so še previdni, saj se bojijo tega, da Ronaldov agent Jorge Mendes še čaka na to, da bi zanetil vojno ponudb in v vse skupaj pritegnil še Manchester United in PSG," je zapisal Adrian Kajumba iz Daily Mirrorja.

Pri Juventusu verjamejo, da bo za nakup Ronalda, ki je v sporu s predsedniko Reala Florentinom Perezom, dovolj 100 milijonov evrov. Pri stari dami bodo Portugalcu ponudili letno plačo v višini 30 milijonov evrov, doslej je pri Realu na sezono pokasiral 'skromnih' 21 milijonov.

Tudi pri Marci so se razpisali o selitvi Ronalda k Juventusu, o njej pa so poročali tudi pri portugalskih A Boli in Recordu, pa tudi italijanskem športnem mediju La Gazzetta dello Sport.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.