Šport > Nogomet
9748 ogledov

Ronaldo: "Sodnik, je*i se!"

Ronaldo Reševalni pas/Twitter
Ronalda še nismo videli tako besnega. V zaključku tekme proti Urugvaju je sodniku vrgel žaljivko naravnost v obraz.

Cristiano Ronaldo se poslavlja od letošnjega Svetovnega prvenstva v Rusiji. S prvenstva ga je v napeti tekmi izločil Urugvaj, ki je Portugalsko premagal z rezultatom 2:1. Pojavila so se celo ugibanja, da je znal to biti zadnji Mundial v Portugalčevi karieri.

Poleg ugibanj o Ronaldovi reprezentančni karieri pa je popularna tema postal tudi Portugalčev izliv besa v zaključku tekme.

Ronaldo | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Navajeni smo že na Ronaldovo negodovanje nad sodniškimi odločitvami, še posebej kadar nad njim ne dosodijo prekrška. Toda tako jeznega, kot je bil po sporni situaciji v samem zaključku tekme, ga nismo videli že dolgo časa.

Ronaldo se je namreč zapodil proti mehiškem sodniku Ramosu, ko ta ni dosodil prekrška nad Quaresmo ter s tem prosti strel, iz katerega bi imela Portugalska eno izmed zadnjih priložnosti za izenačenje.

Ronaldo je ves besen začel kričati v sodnikov obraz, ko pa mu je slednji dodelil rumeni karton, se mu je iz ust lahko razbralo besede "fuck you". Nekoliko presenetljivo pa ni bil kaznovan Quaresma, katereg reakcija ni bila nič kaj manj intenzivna.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.