Aberdeen zamuja, grozi mu kazen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tekmeci Maribora v 3. kolu kvalifikacij za Evropsko ligo imajo težave s prihodom v Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Aberdeena bi morali danes bo 13.30 odleteti proti Sloveniji, kjer jih v Mariboru v četrtek čaka povratna tekma kvalifikacij tretjega kroga evropske lige, vendar so morali Škoti zaradi težav s čarterskim letom prestaviti pot.

Letalo bi moralo v Aberdeen prileteti iz Düsseldorfa, a se je zadržalo v Nemčiji, klub pa je takoj začel iskati novo prevozno sredstvo. Škotski klub zdaj lovi rok 24 ur, kolikor prej mora biti v Sloveniji. Povratna tekma bo v četrtek ob 20.15, kar pomeni, da morajo biti pri nas danes ob 20.15, sicer jim grozi kazen Evropske nogometne zveze. V vodstvu Aberdeena so sicer prepričani, da bodo v Mariboru pravočasno.

Pravzaprav ima klub z vzhodne škotske obale čas, da pride v Maribor, le do 20. ure, saj letališče v poletnem času obratuje od od 8:30 do 20:00 po lokalnem času.

To je že drugi primer težav kluba, ko se je odpravljal na evropsko gostovanje. Prvič se je Škotom to zgodilo v prvem krogu kvalifikacij, ko se potovali v Latvijo, a je letalo na poti v Aberdeen "povozilo" galeba, ki je poškodoval motor, zato so let morali prestaviti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:36 3. Avgust 2016.

    to je beseda !

  • 17:19 3. Avgust 2016.

    ojoj, kaj bo kazen da morjo plačat 5000e al kaj, če avion zamuja...jutr bo razmonteral MB da bo že mir …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.