Šport
38 ogledov

Aberdeen zamuja, grozi mu kazen

Maribor, Aberdeen Profimedias
Tekmeci Maribora v 3. kolu kvalifikacij za Evropsko ligo imajo težave s prihodom v Slovenijo.

Nogometaši Aberdeena bi morali danes bo 13.30 odleteti proti Sloveniji, kjer jih v Mariboru v četrtek čaka povratna tekma kvalifikacij tretjega kroga evropske lige, vendar so morali Škoti zaradi težav s čarterskim letom prestaviti pot.

Letalo bi moralo v Aberdeen prileteti iz Düsseldorfa, a se je zadržalo v Nemčiji, klub pa je takoj začel iskati novo prevozno sredstvo. Škotski klub zdaj lovi rok 24 ur, kolikor prej mora biti v Sloveniji. Povratna tekma bo v četrtek ob 20.15, kar pomeni, da morajo biti pri nas danes ob 20.15, sicer jim grozi kazen Evropske nogometne zveze. V vodstvu Aberdeena so sicer prepričani, da bodo v Mariboru pravočasno.

Pravzaprav ima klub z vzhodne škotske obale čas, da pride v Maribor, le do 20. ure, saj letališče v poletnem času obratuje od od 8:30 do 20:00 po lokalnem času.

To je že drugi primer težav kluba, ko se je odpravljal na evropsko gostovanje. Prvič se je Škotom to zgodilo v prvem krogu kvalifikacij, ko se potovali v Latvijo, a je letalo na poti v Aberdeen "povozilo" galeba, ki je poškodoval motor, zato so let morali prestaviti.

 

Komentarjev 2
  • nergač 19:36 03.avgust 2016.

    to je beseda !

  • mihatirs 17:19 03.avgust 2016.

    ojoj, kaj bo kazen da morjo plačat 5000e al kaj, če avion zamuja...jutr bo razmonteral MB da bo že mir s temi hlodi pa je