ACH in Calcit dobila nasprotnike

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na veliki gala prireditvi Evropske odbojkarske zveze (CEV), ki je prvič namesto na Dunaju potekala v Rimu, so opravili tudi žreb v ligi prvakov.
Oglej si celoten članek

V moški konkurenci bodo odbojkarji ACH Volleyja v drugem krogu kvalifikacij igrali z Omonio s Cipra, odbojkarice Calcita Ljubljane pa z italijansko ekipo Liu Jo Nordemaccanica Modena.

V novi sezoni bo liga prvakov potekala v spremenjeni obliki, saj imajo nekatere ekipe že zagotovljeno mesto v skupinskem delu tekmovanja, druge si ga bodo skušale priboriti preko kvalifikacij. Prijavljeno je 36 ekip, kar pomeni, da jih bo 24 igralo v kvalifikacijah, med njimi tudi slovenski državni prvak ACH Volley. Ljubljančani so bili v drugem krogu nosilci in bodo igrali s ciprskim državnim prvakom Omonio iz Nikozije.

Tudi v ligi prvakinj bo prišlo do sprememb. Prijavljenih je 30 ekip, štiri med njimi, Maritza Plovdiv (Bolgarija), Luka Bar (Črna gora), Kohila (Estonija) in Drita Gjilan (Kosovo) bodo igrale že v prvem krogu, slovenske državne prvakinje, odbojkarice Calcit Ljubljana pa bodo v drugem krogu igrale proti italijanski ekipi Liu Jo Nordemaccanica Modena, ki je bila med osmimi nosilkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.