ACH osvojil srednjeevropsko ligo

Foto: Žurnal24 ACH Volley na vrhu vztraja že sedem let zapored. (Foto: Nik Rovan)
Odbojkarji ACH Volleyja so v finalu srednjeevropske lige v Innsbrucku premagali domači Hypo Tirol s 3:0 (22, 22, 24). "Vesel sem, da smo tako polfinale kot finale odigrali na visoki ravni," pravi Andrej Flajs.
Oglej si celoten članek

Odbojkarji ACH Volleyja so v finalu srednjeevropske lige v Innsbrucku premagali domači Hypo Tirol s 3:0 (22, 22, 24). Za blejsko ekipo je to po letih 2007, 2008 in 2010 četrti uspeh v tekmovanju, brez zmage so ostali le leta 2009, ko jih je v finalu premagala dunajska ekipa Hot Volleys.

Čeprav je bil izid 3:0, pa ACH ni imel lahkega dela. Avstrijci so bili večji del tekme enakovredni, na začetkih nizov so bili celo v prednosti, toda Blejci so še enkrat dokazali, da znajo zaigrati najbolje, ko je to najbolj potrebno.

Andrej Flajs, kapetan ACH Volleyja, je po srečanju dejal: "Mislim, da smo videli lep finale. Ta zaključni turnir lahko z neuspehom izniči vse, kar si naredil v rednem delu. Ničesar nisi naredil, če nisi osvojil finalnega turnirja. Vesel sem, da smo tako polfinale kot finale odigrali na visoki ravni. Na začetku nizov smo zaostajali, a smo se znali hitro pobrati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.