Šport
22 ogledov

ACH osvojil srednjeevropsko ligo

ACH Volley na vrhu vztraja že sedem let zapored. (Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Odbojkarji ACH Volleyja so v finalu srednjeevropske lige v Innsbrucku premagali domači Hypo Tirol s 3:0 (22, 22, 24). "Vesel sem, da smo tako polfinale kot finale odigrali na visoki ravni," pravi Andrej Flajs.

Odbojkarji ACH Volleyja so v finalu srednjeevropske lige v Innsbrucku premagali domači Hypo Tirol s 3:0 (22, 22, 24). Za blejsko ekipo je to po letih 2007, 2008 in 2010 četrti uspeh v tekmovanju, brez zmage so ostali le leta 2009, ko jih je v finalu premagala dunajska ekipa Hot Volleys.

Čeprav je bil izid 3:0, pa ACH ni imel lahkega dela. Avstrijci so bili večji del tekme enakovredni, na začetkih nizov so bili celo v prednosti, toda Blejci so še enkrat dokazali, da znajo zaigrati najbolje, ko je to najbolj potrebno.

Andrej Flajs, kapetan ACH Volleyja, je po srečanju dejal: "Mislim, da smo videli lep finale. Ta zaključni turnir lahko z neuspehom izniči vse, kar si naredil v rednem delu. Ničesar nisi naredil, če nisi osvojil finalnega turnirja. Vesel sem, da smo tako polfinale kot finale odigrali na visoki ravni. Na začetku nizov smo zaostajali, a smo se znali hitro pobrati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.