ACH Volley ostal še brez druge lovorike, tokrat boljši Kamničani

Calcit Volley četrtič pokalni zmagovalec.
Oglej si celoten članek

Odbojkarji Calcita so letošnji zmagovalci slovenskega pokala. V finalu so s 3:0 (21, 21, 22) premagali ACH Volley. V sedmem medsebojnem pokalnem finalu so Kamničani Ljubljančane premagali četrtič, s tem pa so tudi osvojili svoj četrti pokal. ACH ostaja pri 12 naslovih.

Varovanci Gregorja Jerončiča so delovali bolj sveže, za serijske slovenske državne prvake, ki so morali konec prejšnjega tedna predati naslov Merkur Mariboru, je bil ritem sezone očitno prehud. Tekmo sicer dobro začeli, toda po vodstvu 14:11 v prvem nizu so po seriji blokov Kamničanov zašli v težave, iz katerih se niso več rešili.

V domačih tekmovanjih so tako vsi trije klubi, ki so letos izstopali, osvojili eno lovoriko. ACH je prvak srednjeevropske lige, Merkur Maribor državni, Calcit Volley, ki je v državnem prvenstvu izgubil v polfinalu proti ACH-ju, v srednjeevropski pa v polfinalu proti Mariborčanom, pa pokalni prvak.

Novi prvaki Končana dolgoletna dominacija ACH Volleyja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.