ACH Volley razkril ime novega trenerja

Ljubljančani potrdili naslednika Zorana Kedačiča.
Oglej si celoten članek

Andrej Urnaut bo v naslednji sezoni trener odbojkarjev ACH Volley, so zapisali na spletni strani ljubljanskega kluba, ki je prejšnji teden slavil petnajsti naslov državnega prvaka, osvojil je tudi slovenski pokal in nastopil v četrtfinalu evropskega pokal CEV. Korošec Urnaut bo na mestu glavnega trenerja nasledil Zorana Kedačiča.

Kedačič je bil v zadnjih zadnjih dveh letih in pol zelo uspešen, so navedli tudi v klubskem sporočilu, zato je novica o zamenjavi nekoliko presenetljiva.

Dvainpetdesetletni Urnaut je v tej sezoni anhovski Salonit vodil do tretjega mesta v slovenskem prvenstvu. Preden je leta 2001 začel delati kot trener je bil zelo uspešen odbojkar. Zaigral je v finalu lige prvakov, bil večkratni belgijski klubski državni in pokalni prvak, v reprezentančnem dresu Jugoslavije je zbral kar tristo nastopov, za Slovenijo pa 70.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.